Húszéves születésnapot ünnepelt a Miskolc Városi Sportiskola

Huszadik születésnapját ünnepelte szeptember 23-án, vasárnap a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI), a Miskolci Egyetem Sportközpontjában.A jubileumi rendezvényen színes programokkal várták a sport iránt érdeklődő gyermeket és szüleiket. A sportág ajánlók során belekóstolhattak az asztaliteniszbe, atlétikába, birkózásba, judoba, kajak-kenuba, kosárlabdába, labdarúgásba, ökölvívásba, röplabdába, a sakkba, tájfutásba, a tornába és az úszásba is.

Azok a gyerekek, akik legalább 3 sportágat kipróbálnak, ajándékot kaptak a szervezőktől. Az érdeklődők találkozhattak az MVSI sikeres versenyzőivel, edzőivel, szakvezetőivel. A pódium-beszélgetésen részt vett az úszó Sztankovics Anna, a kajak-kenus Bodonyi András, az ökölvívó Csóka Nándor, a judós Tóth Apor, illetve a labdarúgó Eperjesi Gábor is.

A születésnapi rendezvényen részt vettek az MVSI Vadmacskák leány kosárlabda csapatának tagjai is, akik múlt nemrégiben bejutottak a kiemelt nemzeti kadet bajnokság legjobb 12 csapata közé. A lányok szívesen segítettek abban, hogy az érdeklődők belekóstoljanak a kosárlabdázásba.