CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

Görbicz hosszabbított a Győrrel

Görbe

Több mint negyed évszázada minden ide köt – nyilatkozta Görbicz Anita miután meghosszabbította szerződését a Győri Audi ETO KC csapatával a klub ikonja és csapatkapitánya. A világklasszis kézilabdázó játékát a következő két szezonban még biztosan élvezhetik a szurkolók.

Görbicz Anita 10 évesen, 1993-ban kezdett kézilabdázni az ETO-ban, és már 15 évesen a felnőtt csapatot erősítette. Neve gyakorlatilag egybe forrt a klubbal, és sokak nagy örömére „Görbe” úgy döntött, hogy folytatni kívánja kivételes pályafutását a szezon végeztével is a Győri Audi ETO KC csapatában – írja hivatalos oldalán a bajnoki címvédő együttes.

„Kivételes játékosról van szó, aki a klub ikonja is egyben, tudását, eredményeit még ellenfelei is elismerik, tisztelik. Számomra természetes volt, hogy Görbicz Anitát a lehető legtovább a pályán kell tartani, hiszen a klub legendájáról van szó” – mondta el a klubelnök Bartha Csaba, aki elárulta, könnyen megegyeztek a folytatásról, és bízik benne, hogy a következő két évben is vezéregyénisége lesz a zöld-fehér együttesnek.

„Nem játszottam más klubban, csak az Audi ETO-ban, és már régóta tudtam, hogy soha nem is fogok máshol szerepelni. Nagyon kevés embernek adatik meg, hogy sikeres lehet szűkebb hazájában, én azon szerencsések közé tartozom, akiknek sikerült. Az ETO sokkal több mint egy klub. Egy igazi család. Több mint negyed évszázada minden ide köt. Most közösen úgy döntöttünk, hogy még két évig biztosan játszani fogok. Jól vagyok, frissnek, fittnek érzem magam, a csapatszellem pedig erősebb mint valaha, így egyértelmű volt számomra a döntés a folytatásról. Szeretném a legjobb teljesítményemmel segíteni a csapatot a jövőben is, azért, hogy továbbra is mi lehessünk a legjobbak”– nyilatkozta Görbicz Anita.

Görbizcz hihetetlen pályafutást tudhat magáénak, hatalmas sikereket ért el az ETO-val. A Győri Audi ETO KC színeiben 12-szeres magyar bajnok, 13-szoros Magyar Kupa győztes, valamint négyszeres Bajnokok Ligája-győztes.

 m4sport.hu