CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

ÜNNEPEL A 120 ÉVES FRADI!

fradi120

Magyarország legnépszerűbb sportegyesülete, az 1899-ben alapított Ferencvárosi Torna Club 2019-ben ünnepli alapítása 120. esztendejét. Ebből az alkalomból szervezett nagyszabású fotókiállítást közösen a IX. kerületi Önkormányzat és az FTC.

Ferencváros Önkormányzata és a Ferencvárosi Torna Club a névadó fővárosi kerület területén belül, a klubhoz szorosan köthető helyszíneken egy ingyenesen megtekinthető különleges szabadtéri fotókiállítás 785 darab felvételén keresztül igyekszik minél teljesebben bemutatni az FTC történelmét. A nagyméretű képeket 17 közterületen, parkban, téren, utcán állították fel. A 120 éves az FTC fotófesztivál fővédnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

A május 3-án, az FTC alapításának 120. évfordulóján megnyílt és az év végéig megtekinthető szabadtéri kiállítás alapjául a világhírű La Gacilly-i fotófesztivál szolgált. Az antigraffiti laminátummal ellátott képek legtöbbje 200×140 és 140×100 centiméteres. A kiállításhoz pecsétgyűjtő akció is társul, amelynek teljesítésével limitált Fradi pólóhoz lehet hozzájutni. A pecsételőket minden helyszín központjában helyezték ki. A pecsétgyűjtő füzethez, valamint a 17 helyszínt tartalmazó térképhez kizárólag a Fradi Shopban, a Fradi Boltban vagy a Ferencvárosi Polgármesteri Hivatalban lehet hozzájutni – ingyenesen.

A Groupama Biztosító és az FTC jóvoltából szintén ingyenesen hozzá lehet jutni majd kisebb méretben a kiállítás azon képeihez is – limitált mennyiségben -, amelyek a Fradi Média tulajdonát képezik. További információk az akcióról a www.120evemleke.hu oldalon találhatóak.

Az FTC történelmét bemutató ferencvárosi kiállítás létrejöttét a IX. kerületi Önkormányzat, valamint a Provident támogatta. A kiállításon bemutatott fényképek is értéket képviselnek, amelyeket a Groupama Biztosító véd. A fotókiállítás őrzéséről a Fradi Biztonsági Szolgálat Kft. is gondoskodik.

A 120 éves évfordulóval kapcsolatban minden fontos információ elérhető honlapunkon a Klub oldal alatt a 120 éves a Fradi menüpontnál!