CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

„AKTUALITÁSOK A SPORTSZERVEZETEK ADÓZÁSI ÉS PÁLYÁZATI KÉRDÉSEIBEN 2020” konferencia február 3-án

SOSZ KONFERENCIA 2020

A Sportegyesületek Országos Szövetsége idén is megszervezi az „AKTUALITÁSOK A SPORTSZERVEZETEK ADÓZÁSI ÉS PÁLYÁZATI KÉRDÉSEIBEN 2020” konferenciát február 3-án. 

A programot a tagszervezeteink visszajelzései és az elmúlt időszakban összegyűjtött tapasztalatokat alapján állítottuk össze. Összefoglalva fogjuk bemutatni az idei évben történt legfontosabb adó- és eljárásjogi szabályokban történt módosításokat, valamint kitérünk azokra is, hogy például mit lehet tudni az online- nyomtatvány kitöltő alkalmazásról, kell-e on-line számlát adni a sportegyesületeknek, valamint, hogy mikor lehet egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást (ekho) választani sportegyesület munkavállalójának és a KATA adózás mennyire is elterjedt a sportegyesületekben és milyen változások várhatók.

Kiemelten fogjuk kezelni A TAO-s szabályok változása és a gyakorlati alkalmazásuk tapasztalatainak bemutatását, a sportszervezetek működésével (közgyűlések, alapszabály stb), sportolói jogállásokkal, sportolói szerződésekkel, nevelési költségtérítésekkel kapcsolatos speciális jogi kérdéseket, valamint a HISZEK Benned Sport Programban elnyert támogatások elszámolásához kapcsolódó információk megosztását is.

A konferencia programját és meghívóját itt olvashatják: SOSZ KONFERENCIA 2020.

 A konferencia részvételi díja SOSZ és MET tagsággal rendelkező sportszervezetek és személyek részére ingyenes, SOSZ tagsággal nem rendelkező szervezetek és magánszemélyek részére 5 000 Ft/fő, amit a 18203332-06029691-40010015 számú bankszámlaszámra előre utalással.

A részvétel mindenki számára előzetes regisztrációhoz kötött, melyet email formájában a sosziroda@sosz.hu email címre kérünk eljuttatni a sportszervezet és a résztvevő(k) megjelölésével, valamint a számlázási adatokkal.