CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

Tapasztalt sportvezetővel erősítette csapatát a SOSZ

nj

Nagy József lett a SOSZ szervezetfejlesztési és képzési igazgatója 2021. január 1-től

A SOSZ szakmai-szolgáltató hátterének erősítése vált szükségessé a taglétszámának dinamikus emelkedés nyomán. A szervezeti növekedés és a tagszervezeteknek nyújtott szakmai segítség oktatási-képzési tevékenységgel bővítése fontos célkitűzés 2021-re.
Ennek megvalósításra szervezetfejlesztési és képzési igazgatóként Nagy József kapott felkérést, aki 2015-2020. közt az Elnökség, majd a Felügyelő Bizottság tagja volt.
Az okleveles közgazdász végzettségű szakember az Adóhatóság kötelékében felsővezetőként szerzett igazgatási gyakorlata mellett sportvezetőként. is folyamatosan gazdagította tapasztalatit. Klubvezető volt Pénzügyőr SE-ben, illetve előtte az APEH SE-ben, elnöki, alelnöki, ügyvezetői feladatkörben 2000-2016 közt. A Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke és egyidejűleg az Európai Sport for All Akadémia elnöke 1998-2002 közt volt.
Sportmenedzseri képzéseken előadó a sportgazdaság, a sportmarketing, a sport pénzügyi kérdései témákban, de jelentős ismeretanyaggal rendelkezik a nonprofit szervezetek jogi- és adózási kérdéskörében is.
Oktatóként tevékenykedik több mint két évtizede a fővárosi Sportszövetségek (BSU) OKJ-s tanfolyamain, illetve a Fitness Akadémia OKJ-s képzésein, ahol több mint háromezer sportvezető tanára volt eddig.
Sportvezetői munkásságát a SOSZ „Díszoklevél” kitüntetéssel ismerte el 2020-ban. Személyében olyan gyakorlott sportvezető állt a SOSZ szolgálatába, aki sportvezetőként és sportmenedzserek tanáraként nagyon sokan ismernek.