CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj Program Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 22.

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj Program Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 22.

Magyarország Kormánya által alapított ösztöndíj, melynek célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon 35 év alatti hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/ paralimpiai érmet szerezzenek.

Az ösztöndíjprogram lebonyolításával összefüggő feladatokat az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkársága látja el. Az államtitkárság munkáját szakmai tanácsaival, a Tanácsadó Testület tagjaként a Magyar Olimpiai Bizottság segíti.

Jelentkezési (postára adási) határidő: 2017. szeptember 22.

A feltételekről, a jelentkezés módjáról és magáról az ösztöndíjról, minden fontosabb tudnivalóról a kormany.hu oldalon olvashat, a jelentkezési lap is a portálról tölthető le.

Előzőleg, a 2016/2017-es program első félévében minden korábbinál több, a jelentkezett 207 hallgató közül 135 nyerte el a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat, köztük olimpiai, világ- és Európa-bajnokok.

Részletek

Dátum: