CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

Képzések, konzultációk

A „szolgáltató szervezet” jellegből fakadóan kiemelkedő szerepe lehet a jövőben a képzési, illetve konzultációs tevekénységnek, mely a tagszervezeteknél dolgozó  sportvezetők számára segít eligazodni a klubvezetési munka legfontosabb, illetve aktuálisan sürgős teendőinek szakmai, jogi és pénzügyi kérdéseiben.

A SOSZ által szervezett képzések, konzultációk célközönsége az a kis-közepes klubnál dolgozó sportvezető, aki már rendszeresen végzi
• a civil szervezeti működésből adódó feladatokat – közgyűlések, elnökségik, szakosztályvezetőik szervezését -,
• készít költségvetést, beszámolót, marketing tervet, szervezeti szabályzatokat,
• kezeli az átigazolásokat, nyilvántartásokat,
• köt szerződéseket szolgáltatókkal, amatőr sportolókkal és edzőkkel.
Szinte a felsorolás is fárasztó, pedig a feladat még ennél is sokszínűbb.
Ez rengeteg ismeretet kíván, s a szabályosságon túlmutató hatékonysághoz a legjobb gyakorlatokból is sokat tudnának meríteni a munkájukhoz.
A nagy egyesületek rendelkeznek apparátussal, akiket oda már az adott feladatnál elvárt végzettséggel és gyakorlattal vesznek fel. Számukra is hasznos lehet egy-egy téma, de nem ők a fő célközönség. Ettől még bármilyen meghirdetett programra természetesen jelentkezhetnek. Lehetnek köztük viszont olyanok, akik a célközönség képzésében előadóként, vagy konzulensként szerepet is kaphatnak.

Amennyiben Képzési programokról, konzultációkról keressen minket hétfőtől péntekig 9-16h között a +36 1 460 68 10 SOSZ VONALON.

Írjon nekünk!