CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

SOSZ BÁL lesz a Puskás Arénában február 21-én

SOSZ_BAL_2020_meghivo_210x148_bg

A Sportegyesületek Országos Szövetsége folytatva a szervezet nemes hagyományait 2020. február 21-én, pénteken 19:00 órai kezdéssel a budapesti Puskás Arénában megrendezi a 2020. évi SOSZ Bált.

A 300 fős rendezvényünk, melynek házigazdája Csisztu Zsuzsa lesz, amellett, hogy a magyarországi sportszervezetek képviselői számára vonzó társasági esemény, díjazzuk az elmúlt év legeredményesebb hazai sportegyesületeit is. A hazai sportszervezetek vezetői, támogatói és kiemelkedő sportolói mellett vendégeink között köszönthetjük a magyar sportélet meghatározó szereplőit is. Amellett, hogy köszöntőt tart dr Szabó Tünde, sportért felelős Államtitkár Asszony és dr. Deutsch Tamás a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke is, kiemelt meghívott vendégünk lesz Schmitt Pál, volt köztársasági elnök úr, Rákossy Balázs az Európai Uniós források felhasználásáért felelős államtitkár úr, dr. Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár úr, Kulcsár Krisztián a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Szabó László a Paralimpiai Bizottság elnöke, Mocsai Lajos a Testnevelési Egyetem rektora is.

A díjátadás után egy rövid műsor keretében a nyári tokiói olimpia hangulatát fogjuk egy autentikus japándob bemutatóval a vacsora előtt a közönségnek bemutatni, valamint a vacsora után az este sztárvendége Gájer Bálint lesz.

A jó hangulatról Ricky Party’n zenekara fog gondoskodni, de ezen kívül még lehet értékes tombolanyaereményeket is nyertni, valamint a rouletten szerencsét próbálni, és a fotókabinban megörökíteni az este vidám pillanatait is.

Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel.

MEGHÍVÓ:

SOSZ_BAL_2020_meghivo_210x148