CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

HISZEK Benned Sport Program

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (Államtitkárság) meghirdette a HISZEK Benned Sport Programot (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti Sport Program). A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében jelölte meg.
A HISZEK Benned Sport Program II, alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálják, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, létesítmény-használat, sporteszköz beszerzések, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.
Az igényelhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft, legfeljebb 4 000 000 Ft

Programkiírás: HISZEK Benned Sport Program II_ alprogram VI_utem programkiiras

Jelentkezési adatlap: HISZEK BENNED Sport Program II alprogram VI ütem jelentkezesi adatlap

Elektronikusan kitöltendő adatlap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoy1ziJ8Fz-yCVXwQZ9pPV-NSRUkmIix60mPVxQlKFK6bBmQ/viewform?usp=sf_link

Több szakosztály jelentkezése eseténe az elektronikus adatlapot szakosztályonként külön kérjük kitölteni.

A sportcélú állami támogatások felhasználásáról szóló 2021. évi általános Benchmark: 2021. évi Benchmark