CÍM

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

TELEFON

+36 1 460 6810

E-MAIL

sosziroda@sosz.hu

HISZEK Benned Sport Program

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (Államtitkárság) meghirdette a HISZEK Benned Sport Programot (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti Sport Program). A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében jelölte meg.

A HISZEK Benned Sport Program egyik alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása. A Program II. ütemének támogatási időszaka: 2017. május 16. – 2018. március 15.

Az alprogram 150 000 000 Ft forrást biztosít a sportszervezeteknek, a program lebonyolítója a Sportegyesületek Országos Szövetsége.

A programra való jelentkezés folyamatát a program kiírás tartalmazza, amit a következő linken letölthet minden programra jelentkező sportszervezet:

HISZEK BENNED PROGRAM KIÍRÁS II alprogram II ütem

A program keretében támogatott programok és sportszervezetek listáját az alábbi linken érhetik el:

HISZEK Benned Sport Program II alprogram II ütem támogatott sportszervezetek

Segédletek támogatások felhasználásának elszámolásához:

HISZEK Benned Sport Program elszamolas_szamlaosszesito

HISZEK Bennd Sport Program elszámolási segédlet

Melléklet a pénzügyi elszámolás elkészítésének segédletéhez

IGAZOLÁS A HISZEK BENNED SPORT PROGRAM II elszámolásához