Átadták az év legeredményesebb hazai sportegyesülete díjat

A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) a Budapesti Honvéd Sportegyesület (BHSE) Dózsa György úti sporttelepén tartotta kihelyezett elnökségi ülését. A pénteki esemény keretén belül Deutsch Tamás, a SOSZ elnöke átnyújtotta a 2021-es esztendő legeredményesebb egyesületének járó díjat Gergely Isvánnak, a BHSE ügyvezető elnökének, aki egyben tagja a SOSZ elnökségének is.
A SOSZ minden esztendőben az adott évben rendezett Európa-bajnokságokon, Európa Játékokon, világbajnokságokon, illetve az olimpiai és paralimpiai játékokon szerzett olimpiai pontok alapján rangsorolja az egyesületeket, tavaly a BHSE 102.9 olimpiai ponttal toronymagasan győzött a hazai klubok rangsorában.


Gergely István az egyesület szakosztály- és szakági vezetőinek jelenlétében vette át az elismerést, aki így nyilatkozott:
„Bármilyen elismerést átvenni nagy megtiszteltetés, a szakosztályok vezetőinek jelenlétében ezt megtenni, hatalmas öröm és büszkeség, hiszen a versenyzők és edzők munkáján túl, róluk, az ő áldozatos tevékenységükről is szól ez a díj. Örültem, hogy ezúttal ők is részesei lehettek ennek az ünnepi pillanatnak, csapatként állhattunk Deutsch Tamás elnök úr elé, akinek dicsérő szavai most közvetlenül a munkatársaink felé szóltak. Ezek azok a pillanatok, amelyek motivációt, lendületet adnak a sikeres folytatáshoz.”
Gratulálunk a BHSE-nek, a szakosztályok vezetőinek és az egyesület minden munkatársának, akinek része volt a 2021-es eredményekben!