BOUNCEBACK képzés jelentkezési határidő: november 23!

Az elmúlt hetekben többször adtunk tájékoztatás a sportkarrierjüket befejező élsportolók civil pályakezdését hatékonyan segítő u.n. BOUNCEBACK képzésről, illetve annak első, a SOSZ szervezésében való indulásáról.

Az élsportolói karrier végeztével szükségszerűen bekövetkező életpálya váltás nagy kihívás minden érintett számára. Napjainkban a sportmédia is sokat foglalkozott e témával, mivel egy olimpiai ciklus végén jellemzően többeknél elérkezik a “hogyan tovább” súlyos kérdése. Így van ez hazánkban és így van a hasonló sportkultúrával rendelkező országokban is.

Egy európai uniós Erasmus projekt keretében négy rangos egyetem szorosan együttműködve neves sportklubokkal kidolgozott egy tréning módszert e sportolói kör számára, mely feltérképezi a résztvevőknek az élsportban szerzett személyi adottságait, kiváló képességeit és ezekből javaslatot tesz a sportoló civil karrierje lehetséges területeire, ahol a leghatékonyabban kamatozhathatja személyiségének értékeit a leállásra készülő élsportoló.

A korábbiakban meghirdetett BOUNCEBACK képzés kezdőidőpontja módosult, december 1-én 10 órakor , a Magyar Sport Házában indulunk kb. 16 óráig tervezetten. Az ezt követő online szakasz után december 15-én, szintén 10 órai kezdéssel és 16 órai befejezéssel záródik a képzés. 

(Bővebben itt olvashatnak az érdeklődők: https://vehir.hu/cikk/65972-elsportolok-a-civil-eletben)

A képzés elvégzéséről a Pannon Egyetem által kiadott hivatalostanúsítványt* kapnak a résztvevők.

Várjuk az egyesületek, klubok által delegált kiváló sportolókat. A részvétel egyéb feltételeiről a regisztrációs űrlap ad tájékoztatást. A SOSZ tagtól érkező hallgatók regisztrációs díja 10 ezer Ft a teljes képzésre, ami gyakorlatilag hozzájárulás a képzés költségeihez. A helyek a jelentkezések sorrendjében lesznek betöltve! Egy- egy sportszervezet több sportolót is küldhet, ameddig van hely a csoportban. A befogadott jelentkezéseket azonnal visszaigazoljuk.

A képzésre az alábbi google űrlap kitöltésével regisztrálni szükséges mielőbb, de legkésőbb november 23-ig!

https://forms.gle/M21eoXeTpaH73AEr6

Bővebb információ: Nagy József nagy.jozsef@sosz.hu

https://forms.gle/M21eoXeTpaH73AEr6

*A képzés hivatalos felnőttképzés, ezért KB04-es adatlapot is kérjük kitölteni. Az adatlapon szereplő tanfolyami óraszám a két jelenléti szakasz 14 órája mellett a rugalmas online munka és a felkészülés időkeretét tartalmazza még, amitől pestiesen szólva “nem kell megijedni”. Kitöltés után erre a címre kérjük visszaküldeni.