2023-ban is folytatódnak a képzések és tájékoztatók

A tavalyi roppant kedvező tapasztalatok alapján idén is megkezdődött a sportszervezetekben zajló „háttérmunka” segítését szolgáló előadások, tájékoztatók és konzultációk szervezése. Marad az online forma, amit ugyan a nem kívánt COVID terjesztett el, de már tapasztalhatók előnyeit is. Idő és költségtakarékos munkaforma, ami jó lehetőséget ad az aktualitások gyors napirendre tűzésére is.

Indulni ez év is a friss, 2023-ban életbe lépett adózással kapcsolatos jogszabályi változásokkal kapcsolatos tájékoztatóval fog, melyet január 17-én, kedden 11 órától Czenki Péter, a NAV főosztályvezetője tart. Tervezett időtartama egy óra, melynek során kérdések feltételére is lesz lehetőség. A részvétel regisztrációhoz kötött továbbra is, melyhez a tagszervezetek megkapták a szükséges űrlapot. Ez az űrlap egyúttal gyűjti a 2023-as igényeket is, mely a tájékoztatási és képzési program alapja lesz.

Az adózási témát követően  a HISZEK BENNED projekt elszámolási feladatait segítő tájékoztatókat tart Virág Lajos ügyvezető igazgató január 19-én, 26-án 15 órai kezdettel, és 31-én délelőtt.